FAQ

CE_ApprovedAima Instituttet samarbejder med Coach.dk

Aima Instituttets Coachuddannelser efterlever de minimumskrav en Coachuddannelse skal opfylde, for at kunne blive listet på Coach.dk’s Coachuddannelsesoversigt. Samarbejdsaftalen gentegnes årligt.

Jeg er i tvivl om uddannelsen er rigtig for mig?

Ring og snak med mig.

Bed om en uforpligtende og afklarende session, hvor du får mulighed for at sætte ord på ønsker og hindringer i forbindelse med din evt deltagelse. Din betaling for sessionen indgår som depositum/del af kursusprisen på uddannelsen.

Deltag i modul G1: Vejen hjem er vejen frem, hvor du får et dybere kendskab til metoderne samtidig med at du selv bliver afklaret om dit eget liv. Din betaling for kurset indgår som depositum/del af kursusprisen på uddannelsen.

Hvilken faglig organisation kan jeg blive medlem af?

Vi samarbejder med Coach.dk, som er Danmarks største netværk af certificerede coaches, som tilbyder dig faglig og forretningsmæssig udvikling gennem netværk og sparring. Herudover kan du blive medlem af EMCC’ danske afdeling (European mentoring and coaching community)

Behøver jeg gennemføre praktikken og mentor og supervisionsforløbet?

Hvis du vil have certifikat – ja! Hvis du vil bruge metoderne til andet er praktikken måske ikke vigtig for dig. I så fald kan du få et deltagerbevis efter du har bestået eksamen.

Hvor lang tid har jeg til at gennemføre praktikken og mentor og supervisionsforløbet?

Hvis du bruger mere end et år kan om-eksamen kræves. Der tages stilling fra sag til sag.

Kan jeg deltage i (dele af) uddannelsen for min personlige udviklings skyld?

Det er du velkommen til.

Kan jeg påvirke Aima’s fremtid?

Hvis dine ideer og forslag falder i god jord i netværket, vil de blive gennemført. Hvis de hverken finder genklang eller modstand, må du selv løfte dem. I Aima’s netværk er fokus ikke på den enkeltes indflydelse, men på det vi sammen kan blive enige om at skabe.

Jeg har svært ved at få min dagligdag, økonomi eller arbejdsituation til at hænge sammen med at deltage?

Giv ikke op, før du har ringet og snakket med mig. Ofte findes løsningen lige om hjørnet, du skal bare få øje på den -:)

Kan jeg selv uddanne andre?

Du kan lære andre at bruge metoderne i deres egne liv, men du kan ikke uddanne Aima Coacher uden at du først har gennemgået alle dele af uddannelsen og været igennem en følperiode som “Aima-uddanner”!