Team og Projekt Udvikling

Team og projekt udvikling

Skab synergi i teamet

Er dit team klar til nye udfordringer/projekter?
Har dit team brug for at få defineret roller og effektive arbejdsgange?
Har dit team brug for at arbejde intenst med en problemstilling her og nu?
Ønsker I at blive mere effektive og spille bedre sammen?

Aima’s team- og projektudvikling er anderledes på den gode måde

Den er for teams, der ønsker, at de drivende kræfter i teamet skal være inspiration, engagement og arbejdsglæde, fremfor ‘pisken over nakken’ og frygt for repressalier.

 1. Synergi, fælles fodslag, projekter, målretning og fokus opstår ved, at metoderne løfter gruppen til et niveau, hvor diskussion og personligt fnidder falder væk, samtidig med at hver enkelts følelser og værdier kan komme til udtryk og blive taget alvorligt som et væsentligt aspekt af helheden.
 2. Metoderne stimulerer en dybdegående demokratisk process, hvor kreativitet og konsensusbeslutninger spontant opstår. Processen er hurtigere end almindelig diskussion, og sikrer at alle – og ikke kun flertallet – ere ‘med’ i beslutningerne og dermed motiverede til at gennemføre dem.
 3. Projektioner fjernes med en enkel og legende metode, der styrker den enkelte deltager i at tage det fulde ansvar for egne ønsker og behov og lade andre tage ansvar for deres.
 4. Konflikter løses ved at afdække værdierne og intentionerne bag uenigheden i så mange omgange som er nødvendigt for at alle parters værdier og intentioner kan komme til udtryk på en måde, der gavner projektet.
Aima teamudvikling tilrettelægges selvfølgelig ud fra teamets situation og formål.

Teamudvikling kan blandt andet indeholde:

Det selvfede hjørne
Værdi og visionsafklaring, såvel for den enkelte som for teamet
Fælles målsætning/projektformulering og skabelse
At få alle til at trække på samme ‘hammel’

Holdbar handleplan for teamet/projektet
Opfølgning sammen og/eller hver for sig
Personlige uoverenstemmelser
løses ved roden
Kost og livsstilstips, der får energien til at vare hele dagen

Aima teamudvikling er effektiv hvis jeres team enten har brug for at løse en konflikt eller ønsker at skabe nye projekter eller opleve større synergi og glæde sammen. At få et team til at fungere handler ikke om at gå på kompromis og give køb på det, der betyder noget. Tværtimod. Udgangspunktet er, at alle skal have sine værdier og fundamentale ønsker og behov tilgodesete i teamet. Hvis nogen er på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt hjælper processen dem automatisk til at finde sin rette plads i tilværelen.

Team der deltager i Aima Teamudvikling vil opleve en kombination af rummelighed, målrettethed og kreativitet, som gør at teamet både kan have det sjovere sammen og arbejde effektivere.

 • “Vi har arbejdet med teamtræning gennem nogle år på mange forskellige ledder her i vores afdeling. Vi har brugt MBTI som udgangspunkt, arbejdet med kommunikation i hverdagen og omkring praktiske opgaveløsninger med supervisor på.

  Vi har denne gang boet og arbejdet efter Kristianes program og vi har evalueret:

  Det er uden tvivl det bedste teamudviklingsprojekt, vi har deltaget i. Alle kom til orde og alle kom hjem med noget godt. Vi har arbejdet med både kost, sundhed, energi, personlig udvikling og udvikling af nye projekter i teamet.
  Kristiane kunne hjælpe os med at holde fokus, og hun har nogle ganske enkle, men meget givtige metoder. Vi brugte to dage, men føler at vi har fået langt mere med hjem, end den forholdsvis korte tid, vi brugte.
  Jeg kan varmt anbefale andre at prøve det samme.”

  Connie Abel - Teknisk Landsforbund, Hillerød