Vær vor gæst – i Danmark eller Oregon

Få nyt perspektiv – Lad dig inspirere af vor livsstil og naturen!

Trænger du til en pause fra hverdagen?

Savner du fred og ro til at være kreativ?

Ønsker du at (gen)finde dig selv i fredelige omgivelser?

Ønsker du at aktivere dine selvhelbredende kræfter eller øge dit energiniveau?

Ønsker du at være del af et fællesskab baseret på harmoni med naturen?

Ønsker du at bo og arbejde her i en periode?

Et retreat skræddersyet til dine behov

Du er velkommen, uanset hvad der motiverer dig! Sammen tilrettelægger vi dit ophold, så det i videst mulige omfang passer til dine ønsker og behov. Her finder du

 • Tid til fordybelse og selvreflektion – rum til at eksperimentere og søge balance mellem hvile og aktivitet og finde svar om sundhed, livsstil og meningen i dit liv.
 • Umiddelbar nærhed til skov og sø. Have terapi er blevet et moderne ord. Slap af i naturen og haven eller vær med til at rode i jorden.
 • Mad, der heler krop og sjæl. Bliv bedre til at lave mad fra grunden af økologiske og uraffinerede råvarer. Flest vegetariske, men også lidt æg og fisk. Måltider tager hensyn til individuelle behov, årstid, smag, konsistens, farve og energi kvalitet.
 • Enkel indkvartering.
 • Et fristed, uanset om årsagen er livskrise, helbredsudfordringer, ønsket om en pause fra din hverdag eller fred og ro til at producere din bog/ undervisningsmateriale eller andet kreativt.
1En typisk dag
 • Du står op og spiser morgenmad, når du er udhvilet.
 • “Egentid” i henhold til dit fomål.
 • ca 12-13.30 Fælles frokost.
 • “Egentid” i henhold til dit fomål.
 • 16.30 -19: Madlavning, brændehentning, oprydning, rengøring, middag, opvask. Alle giver en hånd med efter evne.
 • hygge, gå tur, film eller “egentid”.

Ingen sociale forpligtelser!

2Arbejdsophold

Hvis du vælger et studie/arbejdsophold laver vi en aftale om hvordan din dag ser ud. Dele af egentiden vil typisk blive udskiftet med opgaver, som du får ansvaret for at løse. Du er velkommen til at deltage i kurser, forudsat der er plads. Du kan vælge at arbejde fuld tid (35 timer /uge eller deltid (17,5 timer per uge). Ansøgningen om studie/arbejdsophold skal indholde information om hvad du ønsker at få ud af opholdet, samt hvilken periode du er interesseret i. Efter 2 måneders arbejdsophold kan du ansøge om fortsat studie/arbejdsophold. Ring gerne og snak om denne mulighed.

3Jystrup MSj, Danmark

 

Der er brændekomfur og plads til at være med i madlavningen. Vores spisestue har udsigt ud over Jystrup sø. Herudover har vi tre opholdstuer/kursusrum samt 5 gæsteværelser af forskellig størrelse og indretning. Dyne og hovedpude findes til hver seng. Sengelinned og håndklæder medbringer du selv. Der er 3 badeværelser med toilet og bad – et i hver etage.

Der er en stor dejlig have med flere terrasser og ugenerte hjørner, der grænser ned til Jystrup sø, hvor der ligger en robåd. Der er blomsterbed, krydderurtebed, køkkenhave, drivhus og legehus.

Inden for to km er der flere søer og store skovområder, hvor der kan gås ture og bades, så husk badetøj, hvis du kommer i sæsonen. Golfbane, boldbaner, tennisbane, sporvejsmuseum, veteranbilsmuseum, Gaudi’s galleri, cafe og andre lokale aktiviteter

.

 

4Beaverton, Oregon, USA

Vi har et dejligt stort køkken/alrum med plads til at være med i madlavningen, opholdstue, yogarum, kursusrum samt 5 store gæsteværelser, 4 badeværelser, sauna og steam-room.

Huset ligger midt i en park med flere træer, der er så store, at vi skal være 3 voksne for at nå rundt om et. Der er flere terrasser og mange ugenerte hjørner. Der er køkkenhave, krydderurtebed og en kæmpegræsplæne med en legeplads til børn samt et vildt område, hvor der løber en bæk igennem.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Jystrup M.Sj, Danmark

Fortæl os hvad du ønsker, så giver dig et tilbud der passer til dig.

Beaverton, Oregon

Fortæl os hvad du ønsker at opnå, så sender vi dig et tilbud.