Aktiver dine selvhelbredende kræfter

Aktiver dine selvhelbredende kræfter

Få kontakt til din kerne

Vil du gerne have mere energi og vitalitet?
Siger kroppen fra?
Kæmper du med at forstå hvad symptomerne betyder?

Det værste ved at tabe kontakten til min kerne er, at det går ud over mit helbred. Som om det ikke er nok, at jeg træffer forkerte beslutninger, at jeg får svært ved at tage imod, at jeg får et stort kontrolbehov, at jeg bliver bange for at træffe beslutninger, for de kunne jo være forkerte, at jeg ikke kan mærke mig selv og prøver at tænke mig til ‘det’, at jeg får brug for bekræftelse, tilpasser mig og gør andres sandhed til min, at jeg bliver manipulerbar og til sidst ikke ved hvad der er op og ned og gør alt muligt unyttigt, så reagerer min krop også med symptomer og jeg mister min energi.

Lyder det bekendt?

Heldigvis er det ikke min daglige tilstand. Men det sker selvfølgelig ind imellem. Når det sker er jeg priviligeret, for jeg har EFFEKTIVE VÆRKTØJER til at komme ud af suppedasen og mærke efter hvad der betyder noget for mig og prioritere det. Det har jeg ikke altid haft og det var ganske forfærdeligt at have det sådan og ikke vide omjeg nogensinde ville komme ud af det. Heldigvis viste der sig en vej.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg har fået dette privilegie, men jeg ved at jeg ville ønske, jeg kunne dele det med hele verden. Uanset hvorfor mennesker opsøger mig er der jo i virkeligheden kun denne ene anledning: De har mistet kontakten med deres kerne. Det kan have mange forskellige udtryk: Meningen i livet er blevet væk. Relationer der ikke fungerer. Kroniske eller livstruende sygdomme. Følelser i ubalance. Kompetencer der ikke kommer i spil. Manglende energi. Kropslige symptomer.

Nogle opsøger mig med det samme, når de opdager, at de mister kontakten med sin kerne. Andre kommer når de har fået en livstruende sygdom eller er lige ved at dø af den.

Jo længere du venter med at genetablere kontakten til din kerne, jo sværere bliver det at finde vejen tilbage. Du har sikkert prøvet at have en bunke garn, et reb eller en ledning, der har filtret sig sammen? Jo mere du hiver og slider i det jo værre bliver det. Der er kun en ting at gøre. Det er at trække vejret dybt, give dig tid til at trævle det op, en tråd ad gangen uden at miste overblikket. Det er det forvandlingsproceduren kan hjælpe dig med.

Når du har fået det hele trævlet op, så er der en gevinst af de store at hente. Al den energi du havde bundet er nu frigjort og aktiverer alle dine selvhelbredende kræfter. Din indsigt i livet og din selvforståelse er vokset. Din evne til at engagere dig er vokset. Dit selvværd er øget. Kort sagt så er der mere LIV – livsglæde, inspiration og Vitalitet – i dig!

Vejen hjem er vejen frem er kurset, hvor du lærer selv at bruge forvandlingsproceduren, samtidig med at du lærer at lægge din ‘briller’ fra dig og se verden som den er, finde fred med dig selv, skabe autentiske relationer til andre. Du afslutter med at lave en realistisk handlingsplan, der flytter dig i den retning dit hjerte brænder for.

Mad for sundhed og livsglæde er kurset, hvor du lærer hvordan du kan bruge kost og ernæring til at bevare eller genskabe kontakten med din kerne.

Ja til livet er kurset hvor du lærer hvordan krop og sind hænger sammen og hvor du bliver istand til at overvinde dine fysiske (og mentale) begrænsninger.

Coaching i hverdagen og Aima’s Coach uddannelse giver dig værktøjer til at hjælpe andre til at forløse det der hindrer dem i at være i kontakt med deres kerne, samtidig med at du både kommer tættere på dig selv og bliver mere i stand til at parkere dig selv UDEN AT MISTE DIG!